Over The Lou Way

In Haarlem bij The Lou way voor ontspanning, kinderwens, verbetering van menstruatieWelkom op mijn website. Ik ben Milou, eigenaresse van The Lou Way in Haarlem. Nadat ik zelf meerdere miskramen heb gehad, voelde ik heel sterk dat ik het roer wilde omgooien. Mijn ervaringen delen en meer leven vanuit wie ik ben en wat bij mij past.

Op dat moment was ik 8 jaar werkzaam in een functie waar ik al jaren niet meer gelukkig was. Ik heb mijn baan opgezegd en ben, onder andere, terechtgekomen bij fertiliteitsmassage en baarmoedermassage. Hierdoor is The Lou Way ontstaan, mijn eigen praktijk vanuit huis. Ik ben zo enthousiast over deze massage en de effecten ervan, dat ik met veel plezier en liefde mijn werk doe.

Of je bent geholpen met een betere menstruatie, verbetering in vruchtbaarheid, een luisterend oor of herkenning, minder klachten in de rug hebt, een betere verbinding met je eigen lichaam of een moment van ultieme ontspanning hebt ervaren… Ik ben heel dankbaar en blij dat ik je dat kan geven.

Scroll naar boven