De massage

In een veilige omgeving geef ik door middel van de baarmoedermassage een ontspannende, en voor velen ook een helende, ervaring.

De fertiliteitsmassage en baarmoedermassage kenmerken zich doordat de massages voor een groot deel worden gegeven in het buikgebied, door het pulsen en het gebruik van Rebozodoeken. Het is een zachte, liefdevolle massage.

In het bekken- en buikgebied worden veel emoties opgeslagen. Hierdoor ontstaat spanning of krijg je klachten. De baarmoedermassage zorgt voor betere doorbloeding wat voor ontspanning en vermindering van klachten kan zorgen.

Door te pulsen wiegt je lichaam langzaam heen en weer. Pulsen zorgt ervoor dat je emotionele spanning loslaat. Daarnaast verhoogt het de bloed- en lymfecirculatie door het hele lichaam, met name in het bekkengebied. Dit is nodig voor een goede vruchtbaarheid. Pulsen heeft ook een gunstig effect op de spijsvertering.

Een Rebozo is een Mexicaanse sjaal. Deze gebruik ik tijdens de massages om je mee te wiegen. Het gebruik van deze doeken geeft een gevoel van geborgenheid. Om de massage af te sluiten, vindt het Rebozo-verpakking ritueel plaats. Hierdoor kom je terug in jezelf, veilig en gedragen.

Scroll naar boven